Teatre

EL TEATRE :
MANTENIMENT D’ UNA ACTIVITAT GENUÏNA.

 “El TRAMVIA” I EL CICLE DE TEATRE AMATEUR.

 on-hi-mengenÉs una de les activitats més genuïnament pròpies del nostre Foment, que ha seguit la seva activitat habitual en el decurs d’aquest any. Així, una vegada al mes, normalment el segon diumenge, hi ha sessió de teatre amateur, representada per grups d’aquí i d’altres localitats de Catalunya. El grup de teatre “El tramvia” és l’ emblemàtic grup que ens representa.

El mes de novembre es representà “Amor de mare”, d’ Albert Capel. El 10 de gener, “On hi mengen dos hi mengen tres”, de Nick Hassy. Pel març, “Difícil”, del grup Segle XX. A l’ abril, “Nit de ràdio dos punt zero”, de Cristina Clemente; el 8 de maig “Matem els homes” de Manuel Dueso i , el 12 de juny, “L’Amor venia en taxi”, de Rafael Anglada.

Cal dir també que els Grups del Maresme participen en el Cicle de Teatre Amateur del Maresme, organitzat per la Coordinadora matem els homesde Grups Amateurs de Teatre del Maresme.

Aquest Cicle de Teatre hi participen Grups del Maresme que representem les seves obres a diferent Teatres de la Comarca. Enguany s’han pogut representar les obres a al Foment Mataroní, Joventut Artística de Calella, Centre Moral d’Arenys de Munt. Per la propera temporada esperem s’hi puguin afegir dos Teatres més, CCR de Pineda de Mar i els Seràfics d’Arenys de Mar.

La nostra entitat es sent joiosa de poder acollir i promocionar el teatre amateur. Pel que representa en la nostra història i pel que suposa avui per a totes aquelles persones que en fan, del teatre, la seva forma d’expressió i de realització.

amor veniaAl marge de les activitats pròpies de “El tramvia”, el Foment acull també altres grups que n’han fet del teatre la seva principal raó de ser. Setmanalment té també aquí els seus assaigs el Grup Pambolí Teatre i, durant tot el primer trimestre del curs, també un grup de l’ Aula de Teatre Municipal va desenvolupar aquí la seva activitat artística.

Comments are Disabled