QUINTET QUATRE + 1

Data:    Diumenge, 7 d’abril del 2019
Hora:    6:00 de la tarda
Lloc:    Espai F

QUATRE+1

El Quintet Quatre+1 és una formació jove que es va fundar el 2015 amb l’objectiu de transmetre la seva passió per la música. El seu segell d’identitat ve marcat per la música clàssica, però s’atreveixen amb altres estils com el jazz, el ballet, els contes infantils i el teatre. La seva intenció és fer més proper un grup poc habitual en les sales de concert. Per això creen un repertori propi, arrangen obres d‘orquestra o bé d’altres formacions i les adapten al quintet donant sempre un toc d'originalitat.

Aquesta formació és un equivalent al quartet de corda. De fet, el quintet de vent és una formació de cambra que també pren forma durant el classicisme amb A. Reicha i F. Danzi, tenint com a influència l’escriptura cambrística dels quartets de corda de J. F. Haydn. L’interès d’alguns compositors per aquesta formació de vent i els intèrprets virtuosos provoca una evolució i modernització dels instruments que formen el quintet. Després de molts anys de restar oblidats, aquests conjunts tornaren a prendre força durant el segon romanticisme i sobretot al segle XX.

Des dels seus inicis, l’any 2015, el Quintet Quatre + 1 ha participat en diversos cicles de música de cambra com ara el del Recinte Modernista de Sant Pau, el cicle de música clàssica Resonare, el cicle de ‘Música als Castells’ o el cicle ‘Romanic Musicau’, entre d’altres.

Integrants del Quintet Quatre+1:
Maria Bachs, flauta travessera
Enric Tudela, oboè
José María Martínez, clarinet
Marc García, trompa
Rosa María Cases, fagot

 

PROGRAMA DE CONCERT

 Un Americà a …

Ragtime
Summertime
The Pink Panther Suite
Adiós Nonino
Libertango
Belle Epoque in Sud-America
Tico Tico

 

S. Joplin
G. Gershwin
H. Mancini
A. Piazzolla
A. Piazzolla
J. Medaglia
Z. Abreu

Comments are Disabled