PROYECTO PATRONUS

Dissabte, 8 de febrer
6:00 de la tarda

Venda d'entrades de dilluns a divendres de 6:00 a 8:00 del vespre i el mateix dia 1 hora abans

Organitza: AFA
Institut Les Cinc Sènies de Mataró

Título original: Proyecto Patronus

Año: 2017
Duración: 84 min.
País: España España

Dirección: Beatriz Arranz, Fernando Vidal
Guión: Beatriz Arranz, Fernando Vidal
Fotografía: Beatriz Arranz, Fernando Vidal

Reparto:
Documentary, Beatriz Arranz, Fernando Vidal

Género: Documental | Literatura

Sinopsis:
Hace casi 20 años que se publicó la primera parte de la conocida saga literaria escrita por J.K. Rowling. Ahora, dos fans españoles recopilan información de la saga, de los fans, de los libros y de las películas que han convertido a Harry Potter en todo un fenómeno mundial. (FILMAFFINITY)

 

El fenomen de Harry Potter ha transcendit l’èxit literari i cinematogràfic, i ha exercit una profunda influencia en tota una generació de joves al nostre país. No només ha promocionat la lectura, sinó que gràcies a la identificació amb els personatges, moltes d’aquestes persones joves s’han empoderat per fer front al bullyng, la discriminació, la soledat, temptatives de suïcidi… va propiciar belles històries d’amor, trobades de fans, representacions teatrals, campaments temàtics, equips de Quidditch…

Sabem que aquesta saga mostra nombrós valors, com l’amistat, l’amor, la valentia o el respecte als altres, però el documental analitza les claus de fins a quin punt aquest fenomen ha repercutit a la nostra societat i recull els testimonis dels veritables protagonistes fora de les pantalles i les pàgines dels llibres.

Cóm un món de ficció ha impactat tant a les seves vides? Per què viuen d’una manera tan intensa aquestes històries? De quina forma el món de Harry Potter els ha ajudat i com consideren que pot ajudar a altres?

Comments are Disabled