Projecte: CULTURA SOLIDÀRIA

concert-de-piano-improvisat

Fa anys que Foment Mataroní es va comprometre a utilitzar la cultura com a pont per ajudar als mes desfavorits, als mes necessitats i donar a conèixer l'esforç que suposa per a moltes associacions i fundacions dur a terme la seva tasca diària per recolzar aquests col·lectius mes desfavorits.

D'acord amb Rod Fisher i Roger Fox, Culture and civil society .

  • La cultura pot ajudar a combatre l’exclusió social i contribuir, al mateix temps, a la cohesió social. La cultura ha de jugar un paper a l’hora de trencar fronteres i promoure els llaços i les interaccions socials, reforçant l’autoestima de la població i promovent el contacte amb les seves arrels.
  • La cultura pot contribuir al respecte mutu i la comprensió. I ajuda a crear un clima de tolerància i a superar les barreres que divideixen la població.

18 de setembre a les 6:00 de la tarda

CONCERT DE PIANO IMPROVISAT

amb els pianistes:

PERE GONZALEZ
GENNADY DZYUBENKO
LARISA LOGINOVA
JORDI LALANZA
GUSTAVO LEGIDO

A benefici de la Associació de Familiars de Malats d'Alzheimer de Maresme, el preu son 5,00€ i l'import serà íntegrament per l'Associació.

«L’A.F.A.M. lluita per aconseguir, tant pels malalts d’Alzheimer com per les seves famílies, una millor qualitat de vida, a nivell físic, psíquic i emocional així com per millorar la sensibilització de la societat envers la malaltia que pugui garantir una atenció digna.»

La musicoteràpia millora l'estat dels malalts d'alzheimer i la nostra música els ajudarà a millora la seva qualitat de vida, cada esforç conta.

Gaudeix d'un fantàstic concert i ajuda'ls.
Gràcies

Comments are Disabled