#Premis VOC

Gaudeix del cinema amb la mostra VOC a Mataró

Actes i activitats

Un any més, Mataró acollirà la Mostra 2020 del VOC, uns premis audiovisuals impulsats per Òmnium Cultural, que comptaran amb més de 30 sales de tot el territori projectant durant el mes de febrer els curts seleccionats com a finalistes.

A la capital del Maresme, la projecció està prevista pel dissabte 29 de febrer a les 18 hores al Foment Mataroní (Carrer Nou, 11, Mataró) amb entrada amb taquilla inversa.

Descarrega’t el programa

Premi del Públic

Tots els assistents podran votar els seus curts preferits. D’aquesta manera, sumant les votacions de les 30 seus dels premis VOC s’escollirà el curtmetratge guanyador del Premi del Públic. Totes les persones que votin entraran en el sorteig d’un abonament a Filmin, la plataforma de cinema en línia.

El VOC, impulsant el cinema en català

El VOC és un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Es tracta d’uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i altres nous formats realitzats originalment en català i incentivar la creació de nous continguts.

Dissabte 29 de febrer del 2020, de 18 a 21 hores

Foment Mataroní

Carrer Nou, 11, Mataró

VOC► Premis i Mostra d’audiovisual en català

Comments are Disabled