NEXUS PIANO DUO

nexus Piano Duo

Un piano, i quatre mans

Mireia Fornells Roselló
Joan Miquel Hernández Sagrera

Les paraules “Quatre mans i un sol esperit” podrien molt bé definir el pianisme exquisit de Mireia Fornells i Joan Miquel Hernández, que configuren des de fa ja una dècada el NEXUS PIANO DUO, una de les formacions més actives i sol·licitades de la música de cambra actual.

Paral·lelament a una brillant carrera pianística per separat, decideixen abordar la música per a duet de pianos després de coincidir a les aules del Conservatori de Sant Petersburg amb el mestre Leonid Sintsev, i durant els seus estudis de postgrau i doctorat.

Les seves propostes inclouen obres mestres del repertori per a aquesta formació, fent especial referència a la música contemporània dels nostres compositors com González de la Rubia, Mompou, Montsalvatge, Rodríguez-Picó, Soler i Torrents, entre d’altres, amb l’estrena de diferents obres que els han estat dedicades.

La seva gran activitat concertística els ha portat a oferir nombrosos recitals en les més importants sales de tot el país i arreu de l’Estat com L’Auditori de Barcelona, la Fundació Juan March de Madrid i el Palau de la Música Catalana, així com diferents gires per Europa –França, Grècia, Itàlia, Rússia i Suïssa-.

Entre els seus propers projectes, destaca la gravació de dos nous discos compactes en reconeixement als seus deu anys de treball en comú.

Data:    Dissabte, 14 de febrer del 2015
Hora:    8:00 del vespre
Lloc:    Foment Mataroní - Espai F (C/ Nou, 11 - Mataró)
Motiu:  X Cicle de Concerts de Cambra

Comments are Disabled