NEXUS PIANO DUO

Data: Diumenge, 29 de novembre del 2020
Hora: 6:30 de la tarda

 

AJORNAT AL 2021

Data per determinar

NEXUS PIANO DUO

AIRES AMERICANS

Mireia Fornells Roselló
Joan Miquel Hernández Sagrera

"... tocar a quatre mans és per a tot pianista un moment d’exaltació: un està seduït per la polifonia rica i les dinàmiques il·limitades del seu instrument. És una delícia, doncs, veure néixer l'entesa de dos músics tenint les mateixes exigències tècniques, compartint i sobrepassant els límits del piano..."

 “Quatre mans i un sol esperit” (X. Chavarria a RMC) podria molt bé definir el pianisme exquisit al qual arriben aquests dos intèrprets que es converteixen en un de sol quan toquen junts.

 Paral·lelament a una brillant activitat concertística per separat, i després de coincidir a les aules del Conservatori de Sant Petersburg amb el mestre Leonid Sintsev, decideixen abordar la música per a duet de pianos, un repertori ric i extens que explora totes les capacitats tímbriques i expressives de l’instrument, arribant a una complicitat quasi orquestral.

Aquest dos músics, premiats en diversos concursos d’àmbit internacional, s’han sentits atrets des d’un principi per la música contemporània dels nostres temps, cosa que s’ha reflectit en la col·laboració estreta amb els compositors més destacats de casa nostra i en l’estrena de diferents obres que els han estat dedicades.

Les seves propostes, que abracen les principals obres mestres del repertori, han tingut una gran acollida, i  les seves interpretacions un èxit aclaparador  per part del  públic i de la crítica entesa.

PROGRAMA

AIRES AMERICANS                          Un piano i quatre mans

“La música pot donar nom al que és innomenable i comunicar el que és desconegut”
Leonard Bernstein

I PART

SAMUEL BARBER (1910-1981)
De “Souvenirs” (1951)
Pas de deux
Hesitation- Tango
Galop

LEONARD BERSTEIN (1918- 1990)
Candide (Selections) (1956)
Overture
Paris Waltz
IAm Easily Assimilated
Bon voyage
We are women

II PART

ASTOR PIAZZOLLA (1921-1992)
Tango Invierno Porteño
Tango Verano Porteño
SAUL COSENTINO
Tango “Pandemonium”

GEORGE GERSHWIN (1898-1937)
Rhapsody in Blue (1924)

Comments are Disabled