MÚSICA ROMÀNTICA

Música romàntica per a violoncel i piano

MARC RENAU, violoncel
ESTER VELA, piano

ESTER VELA i LÓPEZ

Nascuda a Barcelona, rep la seva primera formació pianística amb Anna Maria Pinto i Mª Rosa Ribas. Obté els Títols de Professora Superior de Piano amb Mª Jesús Crespo, de Solfeig, Teoria de la Música, Transposició i Acompanyament amb Xavier Boliart i de Música de Cambra amb Liliana Maffiotte al Conservatori Superior Municipal de la seva ciutat.

Treballa l’Harmonia, Composició i Instrumentació amb Carles Guinovart, Direcció d'Orquestra amb Albert Argudo i Direcció Coral amb Manel Cabero i Daniel Antolí entre d'altres. Assisteix a classes magistrals de piano de Peter Eicher, Sofia Puche, Teofils Bikis, Rosa Maria Kucharski, Brigitte Meyer, Yasuko Mitsui, Stephen Möller, Kyoko Ogawa, i Arpad Bodó entre d'altres

MARC RENAU i MEIER

Nascut a Barcelona, s'inicià en el violoncel amb les professores Anna Mora i Eulàlia Subirà. Es continuà formant amb els professors Àlvaro Cardona i Peter Thiemann a Barcelona, i amb Alexander Hülshoff a la Folkwang Hochschule d'Essen, Alemanya, amb qui estudià per un període de tres anys. El 2004 obté al Conservatori Superior del Liceu el Títol Superior de Violoncel.

PROGRAMA

Tres Fantasiestücke,  peces de fantasia op. 73 de Robert Schumann,

La Serenade escrita pel gran violoncel·lista Gaspar Cassadó,

Sonata op. 19 de Serguei Rakhmàninov, escrita l’any 1901

Data:    Dissabte, 7 de març del 2015
Hora:    8:00 del vespre
Lloc:    Foment Mataroní - Espai F (C/ Nou, 11 - Mataró)
Motiu:  X Cicle de Concerts de Cambra

Comments are Disabled