Música 2016

ACTIVITAT MUSICAL.

 Amb el mateix ritme i criteri que en aquests darrers cursos han prosseguit les activitats musicals, al Foment, en aquesta temporada 2015-2016.

  •  CONCERTS SIMFÒNICS.

cobla-simfonica-08Tres concerts s’han realitzat fins a aquest moment. El primer (20 de febrer), va consistir en una demostració de Solistes de la Cobla. i el tercer (21 de maig), en una actuació denominada “La Prima Cobla”, a càrrec de la cobla “La Principal de la Bisbal”.   A destacar però, d’un a manera especial el segon dels tres concerts, que va tenir lloc el 18 de març al Teatre Monumental : “La Passió segons Sant Mateu”, de J. S. Bach, amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, i altres Cors. Fou un èxit extraordinari.

També a principis d’aquest juliol (dia 2 ) hi ha hagut el Concert de la Coral Belles Arts, de Sabadell.

  • CONCERTS DE CAMBRA.

 Mbertran-2016Els concerts de cambra tenen lloc a l’ Espai F, amb un format acollidor, que cal valorar d’entrada com a positiu. I amb un increment relatiu de públic. Així, el diumenge 7 de febrer, hi va haver un concert de guitarra, a càrrec de Yorgos Arguiriadis. El diumenge 6 de març, un Musical duet, amb la soprano Lídia Martínez i el pianista Pere González. El dissabte 16 d’abril, Els colors de la Música, amb Marta Puig i Lluís Rodríguez. El dissabte 7 de maig, Cançons i Melodies i cartes de C. i R. Schumann i J. Brahms, a càrrec de  Susanna Crespo i de Joan Miquel Hernández. Per a finalitzar, el 4 de juny, amb el concert de piano de Carles Bianchini.

  • SARSUELES.

don_gilTambé es representaren les sarsueles (“Molinos de Viento”, el dia 1 de maig), “Bohemios” (el 26 de juny) i s’ organitzà una Gala Lírica (el 28 de febrer).  I és previst que, de cara a la tardor, tinguem nous espectacles, amb noves formes i amb nous titulars, ja que s’ afronta una renovació de l’ equip que des de fa molts anys havia protagonitzat aquests tipus de representacions teatrals i musicals a la vegada..

El número d’ assistents a totes aquestes sessions hauria d’ augmentar considerablement. Es tracta d’ uns espectacles en general de bona qualitat que dissortadament no són prou valorats pels mataronins. Però el Foment manté el llistó que des de fa temps s’ ha imposat.  

Comments are Disabled