MEZZO QUARTET

QUARTET DE SAXOS

Guanyadors del II Premi de Música Ciutat de Mataró

El Mezzo Quartet és un quartet de saxòfons que es va crear el curs 2017-2018.  Durant aquests dos anys la formació original ha canviat. Actualment, integren el quartet en Pol Cabrera (saxòfon baríton), l’Estel Vivó (saxòfon tenor), la Gisela Dekort (saxòfon alt) i en Nabil Sarrate (saxòfon soprano).

Els quatre integrants són estudiants de música de cambra del Conservatori de Terrassa, del Conservatori Superior del Liceu i de l’Escola de Música de Valldoreix amb el professor Albert Julià. D’altra banda, el quartet ha rebut masterclass d’en Miquel Vallès, Kenneth Tse i Moisès Bertran.

Entre els seus mèrits ha guanyat el 1r Premi de música de cambra de la categoria B i el Premi especial "el vot del públic" en la categoria de música de cambra del II Premi de Música Ciutat de Mataró (2018). I també ha guanyat el 1r premi en la categoria C de música de cambra dels XXIII Pòdiums de Música de Cambra (2018).

PROGRAMA:

Les obres que interpretarà el Mezzo Quartet són originals per a quartet de saxòfons, excepte  la transcripció d’una obra de Vivaldi. Són quatre obres d’estils diferents que permeten mostrar la versatilitat del saxòfon.

Antonio Vivaldi
Overture du Concerto

David Salleras
L’Últim Sospir

David Maslanka
Recitation Book
V. Fanfare/Variations on “Durch Adams Fall”

Russell Peck
Drastic Measures
I. Poco adagio, molto espressivo
II. Allegro

Data:    Dissabte, 11 de maig del 2019
Hora:   7:30 del vespre
Lloc:    Espai F
Motiu:  II Premi de Música Ciutat de Mataró

Comments are Disabled