Marta Puig

Concert de Cambra

Marta Puig, piano

Lloc: Ateneu Centre Cultural
Fundació Iluro

Data: Diumenge, 2 d'octubre
Hora: a les 6 de la tarda

Piano cedit per A. Casanoves, Cicle de Concerts Modesta i Aula Masafrets SCCL

Preu: 12 €
Descomptes:
• 10,00 € Jubilats i socis del Foment
• 8,00 € Aturats i estudiants
• 6,00€ Persones amb minusvalidesa superior al 33%, persones amb exclusió social, nens/es fins a dotze anys.
Reserva d'entrades: enviar un Whatsapp 601006207 amb el nom i el nombre d'entrades.
Compra: oficina del Foment de dilluns a divendres de 17 a 21 hores i una hora abans del concert a l’Ateneu Centre Cultural / Fundació Iluro

EL CONCERT

Marta Puig:  “La bellesa del dolor m’acompanya en l’art”. “Amb la seva vehemència dramàtica, Schumann i Chopin parlen d’un dolor que també em sento meu”.
Així descriu la pianista com se sent tocant alguns dels compositors que ens porta per aquest concert.

Font: Alba Nogueras i Jane – Diari Ara.cat, 2021

EL PROGRAMA

GESÄNGE DER FRÜHE op. 133 de R. Schumann
SONATA 1 X. 1905 "FROM THE STREET"  L. Janácek
MAZURKAS 0p. 50 (selecció) de K. M. Szymanowski
NOCTURS op. 48 de F. Chopin
BALADANO Nº 1 de de F. Chopin

Marta Puig, pianista

Nascuda a Barcelona, combina la seva carrera com a solista amb la música de cambra i el lied que la portaran a tocar en importants sales de concert a Anglaterra, Itàlia, Espanya i Suïssa destacant l’Auditori de  Barcelona, al Palau de la Música de Barcelona com a solista amb la OCM, Milton Court Concert Hall a Londres, La Pedrera com a Artista Resident durant la temporada 2018/19, a l’estació de concerts Hall in Music al Lugano Arte e Cultura, la Fondazione Giangiacomo Feltrinelli a Milà, la IUC Società Universitaria di Concerti a Roma i en reconeguts festivals com Obertura Spring Festival de Barcelona o Life Victoria Festival al Recinte Modernista de Barcelona. Les seves interpretacions han estat descrites com “plenes de passió i compromís” - Ronan O’Hora-, Rep amb les màximes qualificacions el “Guildhall Artist Master” a la Guildhall School of Music and Drama de Londres amb el pianista britànic Peter Bithell. El seu creixement pianístic és també influenciat pels mestres Maria Jesús Crespo, Francisco Poyato i Joan Havill qui seran un pilar fonamental i una gran inspiració al llarg de la seva carrera. Els seus estudis anteriors tenen lloc a l’ESMUC de la mà dels professors Adolf Pla i Pierre Réach. Actualment realitza un curs de perfeccionament  a la prestigiosa Fondazione Accademia Internazionale di Imola amb el mestre Enrico Pace. Ha estat premiada en nombrosos concursos nacionals i internacionals en la modalitat de solista i cambra en diferents països  com el Regne Unit, Espanya i Itàlia, obtenint recentment el 2n premi al Concurs Joventuts Musicals de Vilafranca, el 3r premi com a solista al concurs internacional “Norah Sande Award” (Regne Unit). Junt al seu duo amb el violinista italià Federico Piccotti, el premi Joventuts Musicals de Catalunya del Primer Palau, el 1r premi al XXIII Pòdiums de Música de Cambra, el 2n premi al Concurs de Les Corts, el 3r premi al Concurs Josep Mirabent i Magrans o com a semifinalistes al Credit Suisse Jeunes Solistes. Les seves interpretacions han estat enregistrades per Catalunya Música i RNE.

Comments are Disabled