LES CORALS

LES CORALS RODAMÓN, MADRIGALISTA I PRIMAVERA PER LA PAU.

cor-madrigalista Una de les activitats potser relativament desconegudes que es porten a terme, al Foment, són els assaigs de les tres corals que radiquen d’alguna manera al nostre centre.

Així, cada dimarts, a partir de les 10 del vespre, hi ha l’assaig del Cor Madrigalista. Els dijous, a partir de les 6 de la tarda i en dues sessions és la veu de la gent jove la que ressona al primer pis del Foment : Són els integrants de la Coral Rodamón. I, els divendres, a partir de mitja tarda, amb diferents tipus d’assaig i amb activitats pròpies, és la Coral Primavera per la Pau la que  fa el seu assaig a la Sala que denominem “Espai F”.

coral-rodamonLes tres corals segueixen òbviament el seu ritme d’actuacions pròpies però, a les darreries de cada gener, coincidint d’ alguna manera amb el Dia Escolar de la No Violència i de la Pau (el DENIP), totes tres participen en un concert conjunt que es porta a terme aquí al Foment. En la darrera edició de l’ acte també hi van ser presents els integrants de la Coral “La Nota”.

També la Coral Rodamón –que fa un parell d’ anys va participar a la Missa de les Santes- fa un concert especial per Nadal i un altre per a la fi del curs. 

primavera-per-la-pau

Comments are Disabled