LA PRIMA COBLA

XIV CICLE DE CONCERTS SIMFÒNICS

prima-cobla

LA PRIMA COBLA

Cobla Principal de la Bisbal
Indira Ferrer: soprano – Antoni Mas: piano
Direcció Francesc Cassú

La Prima Cobla és un espectacle que fusiona el que cantaria una "prima donna" acompanyada per una orquestra (peces líriques, Lied, cançons, havaneres o fins i tot, òpera), però aquesta vegada acompanyada pel so inconfusible d'una cobla.

La Prima Cobla és un projecte basat en la unió de dos elements puntals de la música del nostre país -la havanera i la música per cobla- per tal d'interpretar obres clàssiques i simfòniques de compositors romàntics de finals del segle XIX i principis del XX , com són Albéniz, Bizet, Granados o Enric Morera.

Dissabte, 21 de maig del 2016
Hora: 8:30 del vespre
Lloc: Foment Mataroní

Els arranjaments estan fets especialment per a l'ocasió, de la mà de dos grans coneixedors de totes dues formacions, Francesc Cassú i Antoni Mas.

Un espectacle diferent i proper

La formació de cobla en l'escenari deixa de ser l'habitual per donar protagonisme a l'excel·lent veu de la soprano, en qui recau la gran majoria del pes de l'espectacle, i que està magistralment acompanyada al piano per Antoni Mas i per la cobla La Principal de la Bisbal. És un espectacle dirigit a tots els púbics, a qui els agradin les coses innovadores; també als amants de la música clàssica, a qui els agradi el so de la cobla i aquells que siguin incondicionals del repertori català.

Comments are Disabled