LA PASSIÓ SEGONS SANT MATEO

XIV CICLE DE CONCERTS SIMFÒNICS

corona

LA PASSIÓ SEGONS SANT MATEU
de J. S. BACH

Orquestra Simfònica del Vallès, Cor ARSinNOVA cor de cambra, Orfeó Manresà, Cor Ciutat de Mataró i Coral Rodamón
Sara Blanch (soprano), Gemma Coma Alabert (Mezzosoprano),
Carles Prat (tenor) i Xavier Mendoza (baix)
Direcció: Xavier Puig

Divendres, 18 de març del 2016
Hora: 20:30
Lloc: TEATRE MONUMENTAL
Riera, 169 Mataró

entrades_culturamataro

L'orquestra Simfònica del Vallès, en l'any del seu 25è aniversari (2012), inicià un nou projecte, el Concert de Setmana Santa que va adreçat a la participació de diferents cors de tota Catalunya que, des de l'entusiasme i el desig de participar en un esdeveniment cultural i artístic enriquidor, hi participen tan a nivell musical com organitzatiu. El projecte té alhora un valor musical i social, cultural i territorial.

El fet coral català és una de les expressions musicals i associatives més esteses en el nostre país, que compta amb grans institucions corals. El món coral representa una implantació social molt àmplia, que va des dels infants fins a la tercera edat, des dels cors d'esbarjo fins a grups semi-professionals. Alguns d'aquests, per tan, tenen no només un potencial musical important, capaç d'interpretar obres simfònic-corals, sinó també un poder i experiència organitzativa molt important en la seva ciutat, que poden aprofitar. Amb tot, una producció cor-orquestral com la que proposem no està a l'abast, ni musicalment ni econòmicament, de cada cor individualment, mentre que amb aquesta proposta ho fem possible a tots nivells.

D'aquesta manera, els cors escollits per cada repertori preparen una obra important del repertori simfònico-coral i l'interpreten en gira per diferents ciutats en una producció professional: sota la direcció de Xavier Puig i acompanyats de l'Orquestra Simfònica del Vallès. I alhora la fan possible acollint un concert en la seva pròpia ciutat.

Comments are Disabled