LA PASSIÓ SEGONS SANT JOAN de J. S. BACH

Orquestra Simfònica del Vallès

L’Orquestra Simfònica del Vallès, en l’any del seu 25è aniversari (2012), inicià el projecte, la gira de concerts de Setmana Santa que va adreçat a la participació de diferents cors de tot Catalunya que, des de l’entusiasme i el desig de participar en un esdeveniment cultural artístic i enriquidor, hi participen tan a nivell musical com organitzatiu. El projecte té alhora un valor musical i social, cultural i territorial. Enguany serà la 7ª edició d’aquesta gira de Setmana Santa.

El fet coral català és una de les expressions musicals i associatives més esteses en el nostre país, que compta amb grans institucions corals. El món coral representa una implantació social molt àmplia, que va des dels infants fins a la tercera edat, des de cors d’esbarjo fins a grups semi-professionals. Alguns d’aquests, per tant, tenen no només un potencial important, capaç d’interpretar obres simfònic-corals, sinó també un poder i experiència organitzativa molt important en la seva ciutat, que podem aprofitar. Amb tot una producció cor-orquestra com la que proposem no està a l’abast, ni musicalment ni econòmicament, de cada cor individualment, mentre que amb aquesta proposta ho fem possible a tots nivells.

D’aquesta manera, els cors escollits per a cada repertori preparen una obra important del repertori simfònico-coral i l’interpreten en gira per diferents ciutats en una producció professional: sota la direcció de Xavier Puig i acompanyats de l’Orquestra Simfònica del Vallès. I alhora la fan possible acollint un concert en la seva pròpia ciutat.

Solistes a determinar                                          
Cor Ciutat de Mataró                                         
Cor a determinar                                             

Director Xavier Puig                                          

Orquestra Simfònica del Vallès

Data:    Diumenge, 8 d’abril del 2018
Hora:   7:00 de la tarda      
Lloc:    Teatre Monumental (C/. Riera, 169 – Mataró)
Motiu: XVI Cicle de Concerts Simfònics

Comments are Disabled