KABBALA

Diumenge, 25 de setembre
8:00 del vespre

Preu: 18 €
Descomptes:
• 16,00 € Jubilats i socis del Foment
• 14,00 € Aturats i estudiants
• 9 € Persones amb minusvalidesa superior al 33%, persones amb exclusió social, nens/es fins a dotze anys.
Venda d’entrades: www.entradesculturamataro.cat i Sant Josep, 9 de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i 1 hora abans del concert a taquilla

EL CONCERT

 Tania Martín i Carlos Romero són el creadors i intèrprets del duo KABBALA.

Ballarins professionals i ex components del Ballet Nacional d’Espanya, aporten a la seva música un estil molt influenciat per les Arts Escèniques i el Teatre.

El concepte de KABBALA és la versalitat a l’hora de portar al directe la música, sortint-se del prototip del típic concert.

EL PROGRAMA

“MOMENTUM”
”DE TANTO ARDER”
“HOMESICK” (COVER DUA LIPA)
“AGOSTO EN MADRID”
“AHORA NO”
”INFINITO”
”LO QUE NUNCA ME CONTARON”
“UN SEGUNDO EN TI”
“SALVAJE ACUSTICO”
“SALVAJE”

KABBALA

CARLOS ROMERO

Nascut a Barcelona decideix anar a viure a Madrid per cercar oportunitats per desenvolupar la seva carrera com a ballarí.

Treballa amb personalitats com Estrella Morente, Antonio Canales, Rafael Amargo, etc.

Ingressa al Ballet Nacional d’Espanya, sota la direcció d’Antoni Najarro, aconseguint un lloc com a ballarí solista de la companyia

Coneix a Tania Martín i decideixen associar-se com a parella artística, creant el seu propi espectacle “MUDANZA SHOW” programat durant 4 mesos a la Gran Via de Madrid.

Coreografien el patinadors olímpics Sara Hurtado i Kiril Kaliaving, creant junts al reconegut pianista Manolo Carrasco “SOUND OF SPAIN” i participen com artistes convidats en diferents passarel·les de reconeguts dissenyadors espanyols com Maison Mesa, Juan Duyos i Oteyza.

En l’actualitat compagina KABBALA i les seves creacions de dansa amb les companyies Antonio Najarro i Aaró Vivancos en la que figura com a primer ballarí

 TANIA MARTÍN

Viu a Madrid des dels 3 anys la seva vida sempre ha esta entorn dels escenaris.

Es gradua com a millor ballarina de la seva promoció a la Comunitat de Madrid i als 19 anys és seleccionada com a ballarina solista de la Companyia José Porcel per una gira pels Estats Units.

Al cap de pocs mesos ingressa al “Ballet Nacional de España” sota la direcció d’Antonio Najarro arribant a balla en la categoria de primera ballarina.

Coneix a Carlos Romero i decideixen associar-se com a parella artística, creant el seu propi espectacle artístic “MUDANZA SHOW”.

Actualment compagina KABBALA i les seves creacions de dansa amb les Companyies d’Antonio Najarro i Aarón Vivancos en les que figura com a primera ballarina.

Comments are Disabled