“GUELAR PIANO DUO”

Dissabte, 24 de novembre
Hora: 7:00 de la tarda
Lloc: Foment Mataroní (Espai F)

Foment Mataroní. Espai F

Larisa Loginova - Gennady Dzubenko

El Programa

Anton Dvorak   

 

Claude Debussy               

 

 

 

Igor Stravinsky                 

 

 

 
Aus dem Bohmer – Walde op.68
1.In den Spinnstuben
2. Am schwarzen See
3.Walpurgisnacht

Six Epigraphes Antiques
1.Pour Invoqu
er Pan,Dieu du Vent d’Ete
2.Pour un Tombeau sans Nom
3.Pour que la Nuit Soit Propice
4.Pour la Danseuse aux Crotales
5.Pour l’Egyptienne
6.Pour Remercier la Pluie au Matin

Petrushka (Extracts)
Danse des Nounous
 Danse de la Ballerine
Valse
Danse Russe

Gennady Dzyubenko

 Es va graduаr al Conservatori Txaikovski de Moscou amb el professor M. Mezhlumov. Va cursar estudis de postgrau amb els professors L. Vlàssenko i M. Pletnev al mateix Conservatori.

Des de 1980 és piano solista de Mosconcert i d’altres importants representants russos, ja que posseeix un extens repertori de solista i de música de cambra.
Gennady Dzyubenko és un eminent solista però també forma part de The Romantic Trio (Moscou), del duo Palau-Dzyubenko, amb Jordi Palau (flauta), i del Trio Mediterrani (Barcelona).

Ha actuat a Espanya, Alemanya, França, els Estats Units, Austràlia, Japó, Luxemburg, Portugal, Hongria, Eslovènia i Croàcia. Ha fet exitoses gires per Europa i els Estats Units, i arreu del món se li ha lloat seva gran expressivitat i el seu extraordinari talent.

La revista musical The strad va escriure, sobre la interpretació que va fer de l’obra de Rubinstein: “Pianist Guennady Dzyubenko seems to have the secret of distinguishsing between a solo passage and a supporting one. His careful, intelligent playing comes close to raising this music to a level of inspiration Rubinstein simply does not possess” (desembre de 1995). Sobre el concert que Dzyubenko va fer al Madsen Recital Hall de la Universitat BYU, el diari The Daily Herald va escriure: “Pianist illustrated creative energy given from God “.

Dzyubenko participa regularment com a membre del jurat de concursos internacionals de pianistes com Gina Bachauer (2004 i 2010, Salt Lake City, Estats Units), Eastman School of Music (2012, Rochester, Estats Units), Singapore Piano Competition (2013), Eugènia Verdet (Barcelona, 2011, 2012 i 2014), i 2nd Steinway Youth Piano Competition (Singapur, 2014).

La seva discografia inclou 10 CD’s de piano solo, duo i trio

Actualment és professor del Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona i professor de l’Escola d’Arts Musicals Luthier de Barcelona, i és director del Festival Internacional de Música i del Curs Internacional de Música Isaac Albéniz de Camprodon, població on va néixer el gran compositor.

Larissa Loginova

Graduada de Tchaikovski Conservatori de Moscou, Doctora de Musicologia, és l´autora de llibres: “L’activitat auditiva dels músics-intèrprets” (Moscou, 1998); “Qué podemos leer en una partitura” ( “Arpegio” Sant Cugat, 2016); de 6 Manuals de Solfeig publicats a Espanya (Barcelona, Boileau) i a Croatia (Zagreb, Brkovic), i de més que 80 articles dedicats al llenguatge i oïda musical, a la interpretació i pedagogia musical. Des de l’any 2007 viu a Catalunya i treballa com a professora a l’Escola de les Arts Musicals i la Dansa“Luthier” a Barcelona.

Regularment dona classes com a professora convidada de pedagogia musical a Croàtia (HDGPP), ESMUC (Barcelona), Conservatori de Vic, Conservatori de Girona (Catalunya) i als diferents cursos de música – Ripoll, Camprodon, Vic (Catalunya), Opatia, Osijek, Pula (Ctoatia).

Simultàniament amb un treball pedagògic intensiu, toca concerts com a pianista-acompanyant amb els solistes de nivell internacional – bariton Yury Netxaev (solista de Bolshoi Teatre, Moscou), Yury  Korchinsky – violí (Gran Prix de Concurs Internavional Paganini, Gènova). Durant  dos últims anys Larisa Loginova és un membre del Gelar piano-duo.

Comments are Disabled