ESPURNES DE TEATRE

Representació de quatre obres de teatre, curtes, a càrrec de Grups de Teatre de la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre del Maresme

Diumenge, 17 d'octubre a les 6:00 de la tarda

MATA-RATES

Grup de teatre d’El Centre d’Arenys de Munt

 Dues preses viuen moments d’alta tensió fregant la galeria de la presó. La “malafollà”, vella coneguda dels Mossos, veterana, malcarada i perillosa. I la “barbi”, acusada de matar al seu marit, un Guardia Civil. Son ben diferents, com de la nit al dia i... pot passar de tot.

Interpretat per:
Pili Muns Terrats
Eva Tortosa Gómez
Direcció: Joan Llavador Olivet

AIRE DE PARÍS

Adaptació pròpia de l’original de Marc Egea

Col·lectiu de Teatre EPMA de Mataró

Dues germanes celebren la última reunió prèvia a la posada en marxa d’un projecte comú: muntar una botiga on-line. En aquest moment surten certes discrepàncies que tenen el seu origen en vells assumptes no resolts entre elles.

Interpretat per:
Montse Delicado
Marina Morte
Directors: Toni Giménez i Lluïsa Soriano

ZÀPING

de Clara Puig.

Grup: 3 AQUIARIS PER 1 PEIX, de Canet de Mar

Dos amics en un bar prenent un cafè per posar-se al dia. Una escena aparentment molt normal, oi? Doncs ho seria, si el pobre Andreu no fos víctima d'un trastorn que el fa un xic especial i que desconcerta a la seva amiga Joana.  Preocupat per aquest trastorn, l'Andreu li demana ajuda a la seva amiga per curar-se. Serà la Joana capaç d'ajudar-lo? Voldrà? Ajudaríeu volsaltres a un home tan "televisiu" com  l'Andreu?

Interpretat per:
Daniel Roig
Mireia Ros
Carlos Petilo
Direcció: Carlos Petilo

EL PROMETATGE

Grup de Teatre EL TRAMVIA del Foment Mataroní

Natàlia Stepanovna Txubukova creia que la millor solu­ció era el matrimoni. Tot i que el principal candidat, Ivan Vassílievitx Lomov, tenia idees pròpies pel que fa a una declaració amorosa.

Interpretat per:
Franc Guisado
Lívia Tolosa
Direcció: Quim Buquet

Comments are Disabled