ÉS AIXÍ, SI US HO SEMBLA

SINOPSIS

«És així, si us ho sembla» Obra escrita per l'escriptor italià Luigi Pirandello, el 1917 i definida per ell mateix com una "farsa filosòfica".

L'obra tracta de la veritat, el contrast entre realitat i aparença, entre veritable i fals. Pirandello posa en crisi la idea d'una realitat objectiva que pugui ser interpretada de manera unívoca a través dels instruments de la racionalitat.

El context històric de l'obra i la seva ambientació estan magistralment dibuixats per l'autor. Els fets transcorren en una petita capital de província, la qual cosa permet a l'autor reflectir les seves idees sobre la societat i la petita burgesa, la qual veu com una gàbia, que imposa una vida miserable i frustrant.

Quant als personatges, Pirandello els col·loca en una situació paradoxal per demostrar el contradictori de l'existència. Per a l'autor, l'home, malgrat els seus esforços, no aconsegueix penetrar fins a la fi del laberint de les aparences, ni conèixer el que està conclòs en les formes de les quals és responsable i per la seva banda, presoner.

 

REPARTIMENT

Grup de Teatre EL TRAMVIA
del Foment Mataroní

Diumenge, 12 de maig del 2019
a les 6:00 de la tarda

LAMBERT LAUDISI:
AMÀLIA:
DINA:
CRIAT:
SRA. SIRELLI:
SR. SIRELLI:
SR. AGAZZI:
SRA. FROLA:
SRA. CINI:
SR. PONZA:
CENTURI:
PREFECTE:
SRA. NENNI:
SRA. PONZA:

 

DIRECCIÓ:

Franc Guisado
Lívia Tolosa
Nuria Barrera
Mercè Tejero
Silvia González
Joan Nicolau
Albert Cocera
Carme Martínez
Núria Ibran
Quim Buquet
Albert Martí
Albert Aguilar
Diana Aymerich
Mercè Tejero

 

Esteve Vallmajor - Quim Buquet

Comments are Disabled