DOS DE LIS

Concert de Cambra

ESSÈNCIES

DOS DE LIS (Roser Farré, violí & Laura Fontanals, guitarra)

Data: Diumenge, 16 d'octubre
Hora: a les 6 de la tarda

Foment Mataroní. Espai F

Preu: 12 €
Descomptes:
• 10,00 € Jubilats i socis del Foment
• 8,00 € Aturats i estudiants
• 6,00€ Persones amb minusvalidesa superior al 33%, persones amb exclusió social, nens/es fins a dotze anys.
Reserva d'entrades: enviar un Whatsapp al 601006207 amb el nom i el nombre d'entrades.
Compra: oficina del Foment de dilluns a divendres de 17 a 21 hores i una hora abans del concert.

EL CONCERT

‘Essències’, un programa que germina al voltant de la idea del nacionalisme autòcton sota la mirada de diferents compositors.

EL PROGRAMA

ISAAC ALBÉNIZ
Mallorca
Astúries

MANUEL DE FALLA
Sis cançons populars espanyoles
El paño moruno
Nana
Canción
Polo
Asturiana
Jota

ENRIC GRANADOS
El majo tímido
El majo discreto
El tra la la y el punteado

PABLO DE SARASATE
Malagueña

JOAQUIN NIN
Suite espanyola
Vieja
Castilla
Murciana
Catalana
Andaluza

LES MÚSICS

ROSER FARRÉ MACIÀ
Lleidanata nascuda al 1991 estudia amb Alberto Vélaz i rep una Menció d’Honor de violí al finalitzar el grau mitjà. Titulada superior en interpretació de violí amb el professor Mauro Rossi i Olga Aleshinski, al Conservatori Superior del Liceu. Màster de violí històric amb el mestre Emilio Moreno a l’ESMUC.

Ha participat al curs de música de Ripoll, amb el professor Josep Lluis Puig, on va rebre una beca com a millor alumna. Ha realitzat el curs de Cervera i el curs AIMS, on rep classes del professor Sergey Ostrovsky.

Entra com a titular a la Jonc i a l’OJIPC. Realitza una gira per la Xina, durant el nadal 2015-16, amb la Italian Philharmonic Orchestra. Ha fet col.laboracions amb l’OJC de Lleida, Orquestra de Cambra Catalana, Orquestra Simfònica del Vallès i Orquestra nacional de Barcelona i Catalunya.

LAURA FONTANALS CLOP
Nascuda a Lleida el 1987, inicia els estudis amb Carles Herraiz. Continua els estudis superiors al Real Conservatori Superior de Música de Madrid amb Miguel Trápaga, on  es llicencia d'Interpretació de la Guitarra i de Pedagogia de la Guitarra. Realitza els estudis de Màster a la Hochschule für Musik Franz Liszt de Weimar (Alemanya) en Interpretació de la guitarra amb Ricardo Gallén. Thomas Müller-Pering.

Dins de la seva formació ha rebut classes magistrals de Carles Trepat, Thomas Müller-Pering, Leo Brouwer, David Russel, Odair Assad, Joaquin Clerch, Margarita Escarpa, Àlex Garrobé, Armando Marrosu, Marco Smaili, Pablo Márquez, Costas Cotsiolis, Jukka Savijoki o Ignacio Rodes, entre altres.

Ha tocat en diverses sales del territori espanyol i alemany. Actuant com a solista amb la Jove Orquestra de Ponent (JOP) i amb la Orquestra Simfònica de la UAM. També ha format part de l'Orquestra de Guitarres UAM Guitar-Ensemble-11, del Duo Cordart i de LleidArt Ensemble.

Comments are Disabled