DEL VIRTUOSISME ITALIÀ AL TEMPERAMENT IBÈRIC

Patrícia de No, flauta

Neix a Sant Cugat del Vallès. Inicia els estudis de flauta amb Josep Ferré a l’Escola de Música del poble. Formada en el si de l'Escola Francesa de Flauta ha estudiat amb mestres com Claudi Arimany, Raymond Guiot, Alain Marion, Shighenori Kudo i Maxence Larrieu, a Barcelona , Ginebra i París .
Al Conservatori Superior de Música de Barcelona es gradua en (1992 ) obtenint dos Premis d'Honor de Flauta i és becada pel mateix per continuar la seva formació a l'estranger .
El 1996 ingressa al "Conservatoire Superieur de Musique de Genève" (Suïssa ) finalitzant dos anys més tard el Diplôme Perfectionament et virtuosité de Flauta amb Premier Prix, amb el mestre Maxence Larrieu .
Ha estat guardonada en diferents concursos nacionals i internacionals, amb formacions de cambra i com a solista, a Espanya, Alemanya i Dinamarca

Jaume Torrent, guitarra

Ha desenvolupat una tècnica guitarrística amb la que aconsegueix una projecció de so superior a la que s'obté amb les tècniques més internacionalment divulgades .
Amb aquesta tècnica, Torrent amplia la gamma d'intensitats sonores de la guitarra augmentant la seva capacitat expressiva i possibilitant una equilibrada integració de la guitarra en agrupacions de cambra i orquestrals.
Va iniciar els seus estudis de guitarra amb Gracià Tarragó, deixeble de Miguel Llobet.
Ha actuat com a solista d'algunes de les més prestigioses orquestres d'Europa i Amèrica, havent estat dirigit per grans directors com Rafael Frühbeck de Burgos, Philipp Entremont, E. García Asensio, Kurt Masur, H. Pensis, R. Austin Boudreau, M. Natchev, I. Palkin i G. Aykal entre altres.

Data:    Dissabte, 11 d’abril del 2015
Hora:   8:00 del vespre
Lloc:    Foment Mataroní - Espai F (C/ Nou, 11 - Mataró)
Motiu:  X Cicle de Concerts de Cambra

Comments are Disabled