Cursos de formació

ELS CURSOS DE FORMACIÓ, EN EVOLUCIÓ CONSTANT.

Els cursos aquest any s'ha mantingut en la línia habitual de sempre, amb una mitjana de 125 alumnes. Els apartats d'idiomes i les activitats físiques, són els que ha tingut més afluència.

englishEls idiomes més sol·licitats han estat: Anglès, Alemany i Rus.

Dins de les teràpies corporals Pilates guanya per majoria a la Gimnàstica de Manteniment i Ioga, encara, que tots es mantenen amb gran afluència. També hem incorporat dins de les nostres activitats Masters Class de Pilates, esporàdicament,  en  dissabtes al matí, per les persones que no disposen de temps durant la setmana i desitgin gaudir d'aquest activitat.

També s'ha dut a terme el taller de veu, amb interès en el món de la docència i en persones que, per la seva feina, els costa equilibrar respiració i veu, el què comporta problemes d'afonies, entre d'altres.

S'han fet dos trimestres de Cuina pràctica i, una demostració de Cuina Vegana-Catalana amb presentació del llibre del mateixcuina-vegana títol per la seva autora Marta Castells.

I degut a l'interès general hem incorporat, aquest juliol,  Els HIPOPRESSIUS. Estem en plena revolució d'aquest mètode, què no és innovador, però que desperta molt d'interès en aquelles persones què volen mantenir la seva forma física. Reforça els abdominals i la part pèlvica i va dirigit a aquelles persones que, per algun factor físic, no podem fer les teràpies habituals o simplement volen un complement més d'activitat física.

Per el curs vinent mantindrem els cursos habituals a més de incorporar novetats molt interessants. A partir de finals de juliol trobareu el catàleg a la nostra web. 

Comments are Disabled