COR VIVALDI

Data:    Diumenge, 2 de febrer del 2020
Hora:    6:00 de la tarda
Lloc:    Parròquia de Sant Josep

ECor Vivaldi – Petits Cantors de Catalunya fou creat l'any 1989 a l'Escola IPSI de Barcelona pel pianista i director Òscar Boada. Va rebre la Creu de Sant Jordi el 2013.

El Cor és l'aposta decidida de tot un centre d'ensenyament general per a la bona música a l'escola. En aquest sentit, el Cor Vivaldi és un producte absolutament singular al panorama català i fins i tot espanyol: a tot el país no hi ha un altre cor de les seves característiques que pugui mostrar un full de serveis tan brillant com el Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya. Al llarg dels seus més de vint anys d'història, ha enregistrat nombrosos CD i DVD, ha aconseguit els premis més importants del panorama coral internacional, ha actuat a les sales més emblemàtiques (Auditori de Barcelona, Palau de la Música Catalana, Gran Teatre del Liceu, Auditorio Nacional, Teatro Liceo - Salamanca, Auditorio Príncipe de Astúrias, Wiener Konzert Haus, Victoria Hall de Ginebra, etc.). Pioner en la interpretació d'òperes infantils, col·labora habitualment amb el Gran Teatre del Liceu.

Ha enregistrat, també, les bandes sonores de pel·lícules d'Almodòvar, Aibar, Balagaró i Llompart] i des del 2004, comissiona compositors del país i de fora per tal d'incrementar el repertori per a veus blanques.

Ha efectuat gires arreu d'Europa, Argentina i Estats Units i, des de l'any 2001 té un cicle propi de concerts, que actualment té la seva seu a l'Auditori de Barcelona, on presenta tota classe de repertoris dins el marc de concerts summament dinàmics oberts a tota classe de públics.

 

PROGRAMA

Part I

Spells (Encanteris)
Kathleen Rain (text) Bob Chilcott (1955)

1. Spell of Creation
2. Spell to bring lost creatures home
3. Spell of Steep
4. Spell of Safekeeping

A little jazz Mass
Bob Chilcott

1  Kyrie
2  Gloria
3  Sanctus
4  Benedictus
5  Agnus Dei

 

 

Guillermo Prats, contrabaix
Jordi Serrano, bateria
Pilar Paredes, direcció
Oscar Boada, piano i direcció

Part II

George Gershwin
Medley ira & George Gershwin (1898-1937)
(Arr. Bill Holcombe (1924-2010)

1 I got Rhythm
2 Fascinating rhythm
3 Embraceable you
4 By Strauss
5 Someone to watch over me
6 is wonderfull
7 Who cares?
8 Bidini my time
9 Strike up the band

Suite napolitana
Arr. Gerard López Boada

1 Funiculí funiculà
2 Core ingrato
3 Marechiare
4 Un ora sola ti vorrei
5 A vucchella
6 Santa Lucia
7 Torna a Surrento
8 o sole mio
9 Funiculí funiculà

Comments are Disabled