ANASTASIA

Ballet en directe des del ROYAL OPERA HOUSE

ANASTASIA
Música: Piotr Txaikovski Il'yich i Bohuslav Martinů
Coreografia de Kenneth MacMillan

royal-opera-hause

Dimecres, 2 de novembre del 2016
8:15 del vespre

Repartiment:

Anastasia / Anna Anderson    Natalia Osipova
Mathilde Kshesinskaia    Marianela Nuñez
Soci de Kshchessinska    Federico Bonelli
El marit    Edward Watson
Rasputin    Thiago Soares
Tsarina Alexandra Feodorovnan    Christina Arestis
El tsar Nicolau II    Christopher Saunders

Director musical    Simon Hewett
Orquestra    Orquestra de la Royal Opera House

El Ballet de Llarga Durada, de Kenneth MacMillan És Una imperiosa Exploració de la identitat a la deixant turbulent de la Revolució Russa.

Una identitat en crisi; Un país en revolució. Anastasia És Un ballet Sobre un dels Grans Misteris Històrics del Segle XX, Resolt recentment. En l'apogeu de la Revolució Russa, La Família reial va ser executada, Després va aparèixer una dona jove, Sembla ser una princesa reial, Supervivent, La Gran Duquessa Anastasia. Coneguda Com a "Anna Anderson", no podia recordar el seu passat i se sospitava que s'era una impostora. Molts volien oblidar la matança i la Revolució; Molts creien, o esperaben, que pogués haver sobreviscut una princesa, un romanent del vell món.

Sent Una de les Primeres creacions de Kenneth MacMillan al Convertir-se en director del Royal Ballet el 1970, Anastasia És Una Exploració dramàtica i inquietant del malson de la memòria i identitat d'Anna. Amb música de Tchaikovsky i Martinů, Seguim els esdeveniments Que van conduir a l'assassinat d'una Família i als somnis o records confusos d'Anna.

Sent un potent desafiament psicològic per a la ballarina director, aquesta és una oportunitat única de veure un ballet transcendental en la carrera d'un dels més grans coreògrafs.

Comments are Disabled