AL MAR MARAGALL

Preu de l'entrada: 12 €
Descomptes:
• 10,00 € Jubilats i socis del Foment
• 8,00 € Aturats i estudiants
• 6,00€ Persones amb minusvalidesa superior al 33%, persones amb exclusió social, nens/es fins a dotze anys.
Reserva d'entrades: enviar un Whatsapp / Telegram al 601006207 amb el nom i el nombre d'entrades.
Compra: oficina del Foment de dilluns a divendres de 17 a 21 hores i una hora abans del concert.

Foment Mataroní. Espai F

Al Mar Maragall

Un recull de poemes d’en Joan Maragall, dedicats AL MAR, musicats per l’Anna Martínez, per veu, guitarra, cello, percussió i efectes. En ells es reuneixen diferents estils moderns com bossa nova, rumba, valset mariner, folk-pop... que, fusionats amb influències del clàssic, fa que siguin cançons d’un so i caràcter propers per a qualsevol tipus de públic.

El Concert s’acompanya d’imatges projectades amb els versos del poeta.

EL PROGRAMA

Onze poemes, onze cançons que ens porten a un intens i dolç passeig per colors, olors i sons plens d'essència mediterrània.

ELS MÚSICS

Anna Martínez Norberto

Títol professional de cant pel Conservatori de Música de Badalona estudiant amb la mezzo-soprano Montserrat Comadira. Posteriorment s’especialitza en Òpera realitzant estudis de Grau Superior al Conservatori Superior de Música del Liceu amb el baríton Enric Serra.

Estudis de logopèdia, cant modern i Lied amb la mezzo-soprano Mª Dolors Cortés. Guanyadora en 2011 del Concurs Mirna LaCambra, interpretant “Il Barbiere de Siviglia” amb l’OSV.

Titulació professional de guitarra clàssica, estudiant amb els mestres Juan Francisco Garrido i José Luís Lopategui al CSMM de Barcelona i més tard amb Vicenç Mayol, al Conservatori Professional de Badalona, treballant també l’especialitat de música antiga.

Sandrine Robilliard

Primer Premi de Violoncel i Música de Cambra pel Conservatori de Regió de Lyon amb el professor Robert Duval l'any 1995. Perfeccionament amb Alain Brunier.

L'any 1997 "Diplôme d'Etat" d'ensenyament del violoncel a França. En acabar els seus estudis, es trasllada a Barcelona per estudiar amb Lluís Claret.

Col·laboracions en l’àmbit clàssic amb les

Eli Ben Avi

Estudis de composició de bandes sonores de cinema i de bateria Jazz en la Rimon School of Music, d’Israel. Estudis Superiors de composició en Conservatori Superior de Música del Liceu.

Estudis de so, gravació i programes d’estudi.

Master Class amb prestigiosos compositors com George Benjamin, Naoyuki Manabe i Leo Brouwer entre d’altres.

Bandes sonores publicades:

Comments are Disabled