AL MAR MARAGALL

Data: Diumenge, 20 de setembre del 2020
Hora: 6:30 de la tarda

Foment Mataroní. Espai F

“AL MAR MARAGALL”

Poètic Trio

Anna Martínez

Onze poemes, onze cançons que ens porten a un intens i dolç passeig per colors, olors i sons plens d'essència mediterrània.

 El poeta Joan Maragall va ser un enamorat del Mar, i des de la seva casa al Maresme, va escriure “Vistes al Mar” i “Seguit de Vistes al Mar” on descriu la seva admiració i captivació pel paisatge marítim i la seva calma, d'una manera quasi mística.

Anna Martínez ha musicat onze poemes de Joan Maragall sobre el Mar i acompanyada del seu grup POETIC TRIO (veu, guitarra, violoncel, percussió i efectes sonors), fusionant poesia amb diferents estils musicals, clàssics i moderns: bossa nova, valset mariner, pop, folk...

L’espectacle té una durada de 75’ i va acompanyat  d’imatges (amb textos) projectades sobre la temàtica de cada poema,  que converteix el Concert en una Performance moderna i molt atractiva.

Anna Martínez té al darrera una llarga carrera professional com a cantant i guitarrista. Amb veu de soprano lírica lleggera  i amb coneixements de cant modern, ens ofereix aquesta proposta actual i singular: la transformació de les paraules en melodies i els poemes en cançons.

Comments are Disabled