A PROP I D’ARREU

XIV CICLE DE CONCERTS SIMFÒNICS

Dissabte, 29 d'octubre
6:30 de la tarda

 

ESBART D'ARENYS DE MUNT

L’any 1977 un grup de socis amants de la dansa van reprendre l’activitat d’un esbart que ja havia funcionat a la dècada dels 60, i s’ha mantingut fins avui amb un nivell envejable. El seu esforç els ha fet mereixedors de la fama de ser un dels millors esbarts del nostre país, ha passejat el nom del Centre Moral d’Arenys de Munt per quasi tot el món. Actualment el grup el formen una vintena d’aficionats a la dansa, que es troben un cop a la setmana per gaudir ballant. A part d’estrenar espectacle cada dos anys realitzen diferents actuacions per Catalunya i al món.
 

“A prop i d’Arreu”

Esbart Arenys de MuntL’Esbart Dansaire del Centre Moral d’Arenys de Munt presenta un nou espectacle que busca en l’essència del nostre folklore, aquelles petites peces que han creat un imaginari dins el propi Esbart. A tall de menú degustació, es van succeïnt petits fragments de les millors peces del nostre repertori, convidant-nos a fer un viatge per totes les àrees d’influència de la nostra dansa, fins al darrer trajecte, aquella nova visió que s’ha volgut donar a les nostres danses de tota la vida, amb el nostre llenguat- ge, amb la nostra manera de fer i ser, l’Esbart fa un pas més enllà i ens acosta al sentiments amb la seva dan- sa. Fins aquí “l’arreu”, i “l’a prop”, doncs per intentar que l’espectador vegi la dansa com mai l’ha vista, s’acosta el focus i s’aguditzen els matissos, fer que la dansa sigui també una experiència vivencial, que la notis a la pell, esperem aconseguir-ho!

Blocs de dansa: Principat, Illes, País Valencià i creació Durada de l’espectacle: 90 minuts, en un sol acte

Dansaires

Rosa Arenas, Maria Closa, Jesús Coca, Núria Colomer, Joan Duran, Míriam Duran, Èrik Izquierdo, Lydia Izquierdo, Carles Marpons,  Sergi Ojeda, Elena Ordeig, Eduard Roca, Jordi Torrent i Mireia Subirana .

Veu: Gemma Sangerman
Vestuari: Paquita Roca i Berta Rossell i Maria Closca
Llums: Joan Casademunt
Tècnic Especialista: Àngel Pruna
Diseny gràfic: Luci Maynegre
Cantant: Vicenç Herrero
Poemes: Carme Colomer

Idea i direcció General: Carles Marpons

Comments are Disabled